hirdetés
hirdetés
 
 

Adatvédelmi nyilatkozat

 

A diakoldal.hu portál üzemeltetőjeként a Sziget-Proc Bt. (1149 Budapest, Pillangó park 14/C, továbbiakban üzemeltető, adatkezelő) kötelezettséget vállal arra, hogy a szolgáltatásával kapcsolatos adatkezelése megfelel a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

 

Regisztráció során rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok

Bizonyos szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs űrlap kitöltésére van szüksége. A diakoldal.hu, mint adatkezelő a regisztráció során rendelkezésre bocsátott adatokat kezeli. Magántanároknak, illetve a diákmunka ajánlatok felviteléhez további adatok megadása szükséges.

 

Nyilvános kommunikációs lehetőségek

A szolgáltatásainkat minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. A programajánlatok során tett nyilatkozatok, közlemények, valamint a honlapon elhelyezett jegyzetek szerzői jogai az azt bejegyző, vagy a jegyzetet feltöltő felhasználót illetik, ugyanakkor a szolgáltatónak joga van azokból korlátozás nélkül idézni, illetve azokat sokszorosítani. Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy az ilyen kommunikációs felületeken megjelenített tartalmakra különböző jogszabályok az irányadóak (Ptk. Btk.).

 

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelésre a diakoldal.hu honlapon regisztráló felhasználók önkéntes hozzájárulásával kerül sor az Avtv. 3. § (1) bekezdés a) pontja alapján. A regisztráció magában foglalja az azonosító űrlap kitöltését és az általános szerződési feltételek (ideértve az adatvédelmi nyilatkozatot is) elfogadását. A felhasználó a hozzájárulását a regisztráció tényével adja meg.

 

Automatikusan naplózott információk

A diakoldal.hu honlap használata során az adatkezelő rögzíti a felhasználó IP címét, a böngésző és az operációs rendszer típusát, a látogatás kezdő és befejező időpontját. Ezen adatok naplózását a rendszer folyamatosan végzi. Az így keletkezett adatok kizárólag összesített és feldolgozott formában kerülnek felhasználásra. A regisztráció alkalmával vagy a felhasználás során megadott adatokkal nem kerülnek összekapcsolásra, valamint azokhoz kizárólag a honlap üzemeltetője fér hozzá. Kivételt képez ez alól, ha adott felhasználó megsérti az általános szerződési feltételekben vállaltakat. A diakoldal.hu honlap nem regisztrált látogatóinak számítógépét az adatkezelő azonosítja, ami a látogatók szokásainak felmérését szolgálja. A regisztráció során megadott adatok a felhasználó által bármikor törölhetőek.

 

Az adatkezelés célja

A regisztráció során kötelezően megadandó személyes adatok kezelése a felhasználók és jogosultságaik (a felhasználók részére nyitva álló szolgáltatások, pl. programajánló, dokumentumok fel-, letöltése, hirdetések elhelyezése) azonosításához szükséges. Az önkéntesen megadott személyes adatokat az adatkezelő felhasználhatja arra, hogy a diakoldal.hu honlap látogatása során a letöltött oldalakon reklámok jelenjenek meg. A hirdetések megjelenítését a rendszer végzi, ennek során a személyes adatok átadására, feldolgozására nem kerül sor. Az elektronikus szolgáltatások nyújtásakor, (harmadik fél érdeklődése esetén) a rendszer az üzenetet automatikusan továbbítja a hirdető e-mail címére. E levelekben a hirdetők a kapcsolatfelvétel elősegítéséhez a harmadik fél (érdeklődők) által írtakat korlátozás és bármilyen szűrés nélkül kapják meg.

 

Az adatkezelés időtartama

A regisztráció során kötelezően és önkéntesen megadott adatok illetve személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és az adatok törléséig tart. A regisztráció során megadott adatok a felhasználó által bármikor törölhetőek. A naplózott adatokat a rendszer meghatározott ideig tárolja. A felhasználó hozzáférését a szolgáltató az általános szerződési feltételekben rögzített feltételek fennállása esetén átmenetileg korlátozhatja. A korlátozás nem jelenti az adatok törlését.

 

Adatbiztonság

Az adatkezelő gondoskodik az adatok biztonságáról, továbbá megteszi mindazokat a technikai intézkedéseket, illetve kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek az adatvédelmi rendelkezések megvalósulásukhoz szükségesek.

 

Az adatvédelmi nyilatkozat egyoldalú módosításának lehetősége

Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi nyilatkozatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó ráutaló magatartással elfogadja a hatályos módosított adatvédelmi nyilatkozatot.

 

Impresszum

Sziget-Proc Bt.
Székhely: 1149 Budapest, Pillangó park 14/C.
Adószám: 21892217-3-42
Telefonszám: +36 70 536 9851
Cégjegyzékszám: 02-06-071869