hirdetés
hirdetés
 
 

A diakoldal.hu szolgáltatásai

Használt tankönyv közvetítés

A diakoldal.hu-n egyszerűen pénzzé teheted a feleslegessé vált használt könyveket, illetve a széles körű kínálatnak köszönhetően megtalálhatod, s olcsóbban beszerezheted a keresett, szükséges tankönyveket.

1. Egyszerűen, regisztráció nélkül is kereshetsz olyan felhasználókat, akik pont azokat a tankönyveket szeretnék eladni, amelyekre szükséged van. Írj nekik, vagy hívd fel őket!

2. Feltöltheted azokat a tankönyveket, amelyekre már nincs szükséged. Ha valaki érdeklődik irántuk, felveheti veled a kapcsolatot.

 

Magántanár közvetítés

A diakoldal.hu-n az egyik legszélesebb körből választhatsz magadnak tanárt, legyen szó akár néhány alkalomról vizsga előtt, hosszú távú nyelvtanulásról, korrepetálásról, vagy éppen felvételi előkészítésről. Ha pedig szívesen tanítanál, a tanárok számára az ingyenes regisztráció biztosít lehetőséget arra, hogy egyszerűen és hatékonyan találjanak rád az új tanítványok.

1. Egyszerűen, regisztráció nélkül is kereshetsz a tanárok között. Kereshetsz tanárt név szerint, vagy bármilyen általad tanulni kívánt tárgy beírásával, városra szűkítve.

2. Ha tanítani szeretnél és már korábban regisztráltál az oldalra, elég belépned, majd kialakíthatod tanár profilod. Ezt később bármikor szerkesztheted, de akár szüneteltetheted is. Mivel a tanárok sorrendje folyamatosan változik, így nem kerülsz hátrányba akkor sem, ha csak most regisztrálsz!

 

Jegyzetek

Segítsük egymást jegyzeteinkkel!
Töltsd fel jegyzeteid, ha azt szeretnéd, hogy mások is bármikor elérhessék őket. Tölts le, ha épp Neked volna szükséged valamire. Feltöltött jegyzeteid bármikor, saját kezűleg törölheted, módosíthatod. Jegyzet feltöltéséhez légy regisztrált tagunk!

 

Diákmunkák

Keress magadnak pénzt, válaszd ki a számodra legmegfelelőbb diákmunkát! A diakoldal.hu-n diákmunka ajánlatokat csak társaságoktól, szövetkezetektől fogadunk be. Ajánlatok felviteléhez először mint magánszemély regisztráljon, majd kérjük regisztrálja a szervezetet.

1. Egyszerűen, regisztráció nélkül is kereshetsz a diákmunka ajánlatok között, összehasonlíthatod azokat. Jelentkezéshez vedd fel a kapcsolatot az adott diákmunkát hirdetővel.

2. A diakoldal.hu-n diákmunka ajánlatokat csak társaságoktól, szövetkezetektől fogadunk be. Ajánlatok felviteléhez kérjük regisztrálja a szervezetet. Szervezet regisztrációjához elsőként egy felhasználó regisztrációja szükséges. A regisztrációt követő belépés után az adataim módosítása menüpont alatt regisztrálható a szervezet. A szervezet által meghirdetett munkalehetőségek később bármikor módosíthatóak, illetve igény szerint több személy is végezheti a módosításokat, az új ajánlatok felvitelét.

 

Programok

Keress a meghirdetett programok között! Vagy ha tudsz egy jó programot, akkor hirdesd meg az oldalon, hogy mások is tudjanak róla, látogassanak el rá! Programot minden regisztrált felhasználónk korlátlan számban, ingyen meghirdethet.

 

Hírek

Olvasgass híreink között! Amennyiben hírt szeretnél, szeretne megjelentetni, akár egyszeri, akár rendszeres együttműködés keretében, kérjük vedd fel, vegye fel velünk a kapcsolatot!