hirdetés
hirdetés
 
 

Bajusz Ádám

Budapest

  • Iskola: Károly Róber Főiskola
  • Telefon: 06703674094

Bemutatkozás

Hola! Qué onda?

 

Te hogyan fogsz megtanulni spanyolul?

 

Én 6 évig tanultam spanyolt az iskolában, mindig ötösöket kaptam,  a nyelvvizsgám is meglett. A meglepetés akkor ért, amikor Spanyolországba költöztem 10 évvel ezelőtt. Be kellett látnom, hogy a hagyományos iskolai oktatással csak a nyelvvizsgája lesz meg az embernek (már akinek meglesz), de nem úgy fogja a nyelvet használni, mint a helyiek! Én a nyelvvizsgán kívül arra is fel tudlak készíteni, hogy bármely spanyol nyelvterületen megálld a helyed.

Ha te tényleg spanyolul akarsz megtanulni, tőlem vegyél magánórákat. Spanyolországban, és Mexikóban is éltem, kubaiakkal is dolgoztam, tudom milyen a stílusuk, és ezt fogom átadni Neked is. Az órákon nem egy tanár-diák alárendeltségi viszonyt fogunk kialakítani, hanem egy olyat, ahol egyenlő felek vagyunk. Egy jóakarótól sokkal gyorsabban lehet tanulni, mint egy "főnöktől". Írj bátran az e-mail címemre: bajsz2004@gmail.com vagy csekkold le a facebook oldalamat: www.facebook.com/adam.bajusz.1

 

Túl szép, hogy igaz legyen? Az első óra ezért ingyenes, hogy Te magad tudd eldönteni, hogy tetszik-e a stílusom!

 

Várlak sok szeretettel!

 

Hasta ahora! :)

 

(Angol és német oktatást is vállalok, hiszen a szállodákban, ahol dolgoztam természetesen rengeteg angol és német anyanyelvű is volt, így ezeken a nyelveken is anyanyelvi szinten beszélek)

Bajusz Ádám

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
Spanyol nyelv alap, közép, felsőfok 3000,-
Angol nyelv alap, közép, felsőfok 3000,-
Német nyelv alap és középfok 3000,-

Írj neki!