hirdetés
hirdetés
 
 

Nagy Ilona

Budapest, Szeged, Online is

  • Iskola: SZTE-TTIK-GTK-BTK, ELTE-TÁTK, MTA
  • Telefon:

Bemutatkozás

Kedves Magántanár-kereső!
Jelenleg PhD-hallgatóként statisztika oktató és kvantitatív/kvalitatív módszertannal foglalkozó kutató vagyok. Okleveles terület- és településfejlesztő geográfusként végeztem, emellett elvégeztem a biológia-földrajz egyetemi tanárszakokat, illetve tanulmányokat folytatok survey statisztika és adatanalitika mesterszakon, végzős vagyok településszociológia és közvéleménykutató szociológus mesterszakon, valamint végeztem gazdálkodási, menedzsment képzéseket is. Ez idő alatt 12 OTDK-ETDK-VMTDK-TDK díjat gyűjtöttem és 30-nál is több tudományos konferencián vettem részt előadóként.
Sok éve intenzíven foglalkozom hallgatók oktatásával, korrepetálásával, ZH-ra felkészítésével, különösen matematikai statisztikából, adatelemzési módszerekből, programokból. Eddig már nagyon sok, a félévek alatt újabb témákból is felkereső, magántanítványom volt, több egyetem különböző szakjairól, de nagycsoportban is tartottam már korrepetálásokat, illetve számos szakdolgozóval örülhettem együtt a jeles szakdolgozat/diplomamunkának szociológia, pszichológia, közgazdaságtan, egészségtudomány területekről is, illetve segítettem különböző tudományok doktoranduszainak is kutatásaik során. Alap- és mesterszakos oktatás során magam kezdeményeztem oktatásmódszertani fejlesztéseket, minél inkább igazodva a tananyagokkal a hallgatók igényeihez az egyetemi oktatásban is.
Nem volt olyan tanítványom számos félév alatt sem, aki ne barátkozott volna meg közelebbről az adatelemzéssel nálam! Olyanok persze igen, akik állították, hogy nem értenek semmit, aztán a legjobb ZH-t írták az évfolyamukban. :)
Vállalok továbbá adatelemzést, kutatói tanácsadást, számítások ellenőrzését.
Oktatást személyesen Budapesten és megbeszélés szerint Szegeden tartok, illetve online is tartok órákat.
Néha előfordul, hogy sokan keresnek egyszerre, és nem szándékosan elfelejtkezek arról, hogy ki hogy is áll a kutatómunkájával, kinek kellene visszaírnom. Ezért elnézést kérek minden ilyen volt és leendő megkeresőmtől. Írjatok rám ismét, és válaszolni fogok.
Remélve, hogy leendő tanítványomként olvasod e sorokat,
Üdvözlettel:
Nagy Ilona

Nagy Ilona

Tantárgyak

Tantárgy Szint Ár (Ft / 60 perc)
matematikai statisztika főiskola, egyetem 3000,-
adatelemzés főiskola, egyetem 3000,-
Excel középiskola, főiskola, egyetem 3000,-
SPSS főiskola, egyetem 3000,-
statisztika főiskola, egyetem 3000,-
ROPstat főiskola, egyetem 3000,-
UCINET-NetDraw főiskola, egyetem 3000,-
természettudományos tárgyak általános iskola, középiskola 3000,-
matematika általános iskola, középiskola 3000,-
közgazdaságtan középiskola 3000,-
szociológia főiskola, egyetem 3000,-
gépírás 3000,-

Írj neki!